Som någon annan också sa

Det är inte Björn Gustafsson som är jätterolig, det är alla fjortisar som inte har tillräckligt bra humör.
Det är något jag bara enkelt kan konstatera. Sveriges humorelit består fortfarande av Johan Glans, Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Sissela Kyle. Det finns inte plats för idolkillar. Varför sjunger inte Björn istället? Alla skulle köpa hans skiva.
Nu vill jag inte vara emot honom allt för mycket. Jag är faktiskt inte emot honom alls. Han är rolig, det är ett faktum. Men han är inte bäst. Han har flera år kvar tills han når toppen och jag lyfter på hatten. VIsserligen har jag ingen hatt, men om han blir en av de bästa lovar jag att köpa en.


Fullsmackat schema

Just nu är det massor av projekt igång. Jag har skrivit ett manus som jag snart ska verkställa till film med min lillasyster, min klass har nu börjat med filmen på bilden och min skolas årliga show har startat. Tunboshowen, som den kallas, arrangeras av niornas och nu är det alltså äntligen vår tur. Temat är; 50-, 60-, 70-, 80-, 90- och 2000tal. Det blir en tidsresa som vi sent kommer glömma. Jag tänker (precis som med klassfilmen) ta på mig så många stora roller som möjligt.
Skådespeleri är verkligen en av de roligaste sakerna som finns!
Idag har jag ingen hundra procentig blogg dag så jag tänker sluta nu.

Uppdatering Visby

                              image4
Nu har jag inte
skrivit på ett tag, vilket beror på att jag har varit på Gotland för Filmgymnasiets intagningsprov. Jag älskar Visby, lärarna var jätteschyssta och allt kändes för övrigt bra. Men jag kan väl inte påstå att jag vill flytta eftersom det är ca fem timmar hem.

RSS 2.0