Låt inte detta ta till klockan fyra på morgonen

Nu är jag äntligen färdig med hemprovet. Jag trodde inte jag skulle hinna skicka in den innan tolv, men lyckades. Ibland är jag bara för bra. Om vi bortser att den råkade bli lite för lång, varför ens sätta en maxlängd på en uppsats för den delen?

Jag vill se Coldplay i Stockholm i sommar. Jag är väl inget jättestort fan precis, men de har en del riktigt bra låtar. Anna och Bella har redan köpt biljetter utan mig, de små bajsen. Antagligen är alla slut vid det här laget, men jag ska i alla fall höra med min bror om han vill gå med mig. Han råkar vara en inbiten Coldplay-människa.

Just nu har jag ingen större lust att ta ut sopporna, städa ur kylskåpet/frysen, damma, dammsuga, diska och storpacka - men det måste göras oavsett tid på dygnet. Båten går klockan fem över sju imorgon bitti, eller idag rättare sagt. Robert ska hämta upp mig klockan tjugo över sex.. vilket betyder att jag måste gå upp för att äta frukost, plocka ner lakan mm, fixa mig, duscha och stänga väskan klockan..fyra säger vi. OJ. Fast jag kanske inte hinner annars. Det blir mycket sömn i natt, vilken lycka. Aja, jag sover på båten och i bilen hem till Västerås och Åskebro. Jag märker på min text att jag skriver precis det jag tänker, vad trevligt för er. Nu är det dags för lite trevlig nattstädning! PUSSOCHKRAMIJULEGRAN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0