Och vi kommer alltid vara vänner förevigt?




SKIT. Nu är jag precis lika sorglig som jag fasade för. Så ignonera mig bara. Det är Isa som bröt loss helvetet, men jag saknar alla så jävla mycket. Och speciellt Isa nu bara för det. Jag vill ha tillbaka tiderna med AF, Bolimon, otrogna Barbiedockor, snögubbar, apor, djur i magen, monsret, Proffsen Panic Productions, Piraya Panic, nagellacksspelet, RISK, Fyra i rad och monopol på toaletten, cirkus, HumleDumle, KlingKlang, Harry Potter, gungor, glasspapper trädet, isglass, gullivor, syrener, hästar och drakar. Jag vet att jag inte får tillbaka det bara för att jag flyttar hem, jag vet att den tiden är borta sen länge. Men när jag är hemma finns den tiden så nära mig, jag kan ta på den. Det är där mitt hjärta är. Det känns som någon tagit allt det där ifrån mig, som jag är helt jävla ensam här. Och det är egentligen orättvist mot Sally, Carro, Victoria, Simon och Jesper för jag är inte ensam alls med dem. Egentligen. Men de känner mig egentligen inte, även om jag inte döljer något. Eller ÅH. Dom har inte alls med saken att göra. När jag vill hem till allt och alla glömmer jag vad som är bra här. Alltså fan Isa, jag gråter som ett jävla barn. Vi skulle skrattat, och sen om Anna skulle joina oss skulle hennes läpp svälla upp. Jag orkar inte ens skriva civiliserat, för det är såhär det ser ut i min hjärna. Och dom jävla låtarna jag lägger upp. Den ena förklarar allt så exakt och får mig att grina och den andra bara får mig grina ännu mer. Jag vet inte ens vad jag ska skriva mer, jag vill säga mer men vet inte vad. Jag vill inte att du åker till afrika över jul, för du kmr hem typ exakt när jag ska till fjällen. Jag tror jag bokar om det så får jag följa med dig vart du nu ska. Om du ska någonstans. Jag vill följa dig vart du än ska, för att inte träffa dig på tre veckor under jul går inte. Om jag struntar i fjällen struntar jag i familjen och det vill jag väl inte heller. Men de kommer alltid finnas där.. jag är rädd för att vi inte kmr finnas för varandra. Inte för att jag tror det eller känns så men tänk om liksom. Då skulle jag dö. På riktigt verkligen, jag skulle nog ta självmord. För då skulle halva mitt liv försvinna. Min barndom. jävla bajs skit korv. Vi följer planen på mitt höstlov i alla fall. Nu ska jag sova innan hela jag går överstyr, även om jag mycket väl är medveten om att det redan inträffat. Godnatt. Älskar dig basjabajsbsj det säge rjag inte till dig men nu gör jag det i alla fall.




 

Kommentarer
Postat av: Annika

Emelie (!!!), vad sorglig du är! Micke och Molle borde vara den mest sorgligaste filmen, förutom Dumbo... :o



Jag saknar dig som fan upptäckte jag nyss. Skit! På lördag så ska jag umgås med dig om så jag behöver gå de där tio milen!!! Jag saknar dig! <3

2008-10-12 @ 12:39:10
URL: http://aannikaas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Micke och Molle ÄR den sorgligaste filmen någonsin.

Ja gör det! Jag har sorglig sjuka här.

2008-10-12 @ 12:59:56
URL: http://generationlostinspace.blogg.se/
Postat av: anna

Men Emememememelie, du får inte skriva sånt här, blir ju helt ledsen. Saknar dig massa mycket men vi ses ju snart. Du klarar det jag lovar! Fortsätter du såhär ser jag snart ut som nån Pamela Andersson eller liknande.

2008-10-12 @ 20:34:06
URL: http://therainbowyouknow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0