Inget ovanligt, men det kallas nog fortfarande tur

BOK"Min är större än din" - ett uttryck som alla hört. Den form av tävling är alltid som mest aktiv under läxperioder om någon märkt det. Speciellt om man ligger efter och tycker synd om sig själv. Som jag igår till exempel! Annika klagade på sina 60 sidor i idrottsboken till provet idag men jag tyckte jag slog henne med mina 120 sidor engelska och reading logs som jag inte fattade. Mamma sa att då hade vi det lika för hon skulle läsa ut en engelskspråkig bok om människokroppen (eller något annat som har med sjukgymnastik att göra) men jag högg snabbt tillbaka med att hon hade valt det och att min skulle vara utläst innan onsdag.

Bördan är nu bortförd från mina axlar. Jag mejlade engelskaläraren Jacqueline och frågade lite saker och då visade sig det att hon hade glömt att säga att hon skjutit på datumet en vecka. Hon trodde att klassen behövde den tiden. Ännu bättre är att jag inte behövde det, jag skulle kunnat läsa ut den idag efter all min sträckläsning på båten. Planerar faktiskt att göra det så att jag kan fokusera på "mini fördjupningen" på ca 20 sidor i historian.

Men två problem kvarstår. Jag glömde min jacka hemma = kallt att gå till skolan, och min gamla mobil har ökat ställen att cpa på. Nu funkar inte klockan vilket betyder att jag måste ha med min nya också. Den gamla ringer ju folk på, men det är ganska viktigt att veta hur mycket klockan är. Tack och lov för onsdag då nummerflytten sker!

Kommentarer
Postat av: Annika

Sv: Den tiden kom, fast för tidigt. Det visade sig att vi skulle ha idrottsprovet nästa vecka, på måndag. Myselimys.



Tillägger att det finns en film i den där boken, Billy Elliot. Vi tittade på den förra engelska lektionen. Såattnuvetdupusshej.

2009-04-20 @ 16:11:52
URL: http://aannikaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0