Trötter

JAG OCH MIN NYA SJALMin deprimerande ensamma tid i skolan ordnade upp sig. Blev riktigt trevligt faktiskt. Jag och Calle (med K egentligen men det går inte att ändra på i mitt huvud) gick in till innerstaden och gick runt där ett tag. Tjugo över tio var vi tillbaka i caféterian och satt där med Jonatan fram till historian. Jonatan var extremt exalterad eftersom någon vid namn "Grillkungen" skulle komma till skolan. Tydligen en tjock kille som var elak och kompis med några av Jonatans kompisar. Det var ett jävla tjat om honom och tillslut dog min hjärna. Efter historian fick vi alla se denne fantastiske människa som såg helt normal ut (på håll i alla fall). Jonatan sket typ ner sig, vrålade, tappade papprena och sprang sedan runt i hela skolan för att hitta honom igen - och få hans autograf! Jag ska lägga ut en bild på den senare.

Det blev inget av mitt biljettköp, jag var alldeles för feg. Jag får skaffa fler hjärnceller, eller hyra in någon som fattar ticnet. Idag när jag åkte båten dök Staffan upp och störde flaxande mitt dagdrömmande = MYCKET LÄSKIGT. Resten av båtresan satt jag på helspänn. Ungefär.

Fick ju min nya mobil också, här är en av de första bilderna tagen med den. WOW (några minuter gammal!!! ännu mer wow). Titta på den och njut av natten - själv ska jag sova för jag är dödligt trött. Imorgon blir det någon slags körningsteorilektion som kommer ta kol på mig (över tre timmar lång, jaaaaa.....) och sedan ska jag till Eddie. Glömde en speciell bh i Visby som kommer göra att jag inte kan ha min lila finaste klänning. Bajs på det. Godnatt på er allihopa.


Kommentarer
Postat av: isa

WUHU äntligen massa smaskiga bilder!

2009-04-19 @ 13:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0