Planet Snart självmordsbelägen

Jag hatar sånt här. När man har två viktiga skolgrejer samma dag och ska fokusera på dem samtidigt - det är helt omöjligt. Jag liksom tappar mig själv och jag vet inte hur det fungerar på min skola ens. Jag klarar inte av att måla dessa karaktärer. De blir fula och jag.. NÄ. Nu skiter jag i dem. Pitchen skulle ju ändå tydligen inte betygsättas. Det hoppas jag verkligen Staffan menade. Jag får jobba på att vara extremt charmig framför klassen istället.

Idrottsprovet kan jag däremot inte lösa. Det är alldeles för mycket att läsa. Jag ska försöka, men jag kommer antagligen be Ulf (idrottsläraren) på mina bara knän att jag ska få göra provet på tisdag efter skolan.

Såna här situationer tar fram mina mest tårdrypande sidor. Och det slutar med att jag önskar, hoppas och ber till någon övre makt. Följande vore bra:
- De som inte är förberedda för provet går dit och vill skjuta upp det (snällasnälla skolka inte, då gör ni det värre för MIG) och det blir så många att Ulf skjuter upp provet till nästa vecka.
- Alla Säves lokaler brinner upp. Det lär ju få Ulf att glömma allt som heter prov.
- Någon ringer och säger att en familjemedlem är skadad men det visar sig vara fel 20 minuter senare. Men jag blev så skärrad och rädd att jag är ur stånd att ens vara kvar i skolan.
- Jag blir kidnappad. Dock vet jag inte om jag skulle gilla det efter att jag missat provet.
- Polisen invaderar skolan och begår en knarkrazzia, lär också ställa in ett futtigt idrottsprov.

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS. Jag hatar mitt liv just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0