SÅ DET SÅ

Okej sommarkompisar: Vi har haft den här diskussionen en gång förut, men denna gång är det inte ens en diskussion. Jag tänker INTE låta er få mer tid att plocka poäng än mig bara för att ni slutar skolan tidigare. Och ni yngsta slutar tidigare för att ett skolsystem ska byggas om. No way. Om det här ska föreställa en tävling så ska det vara samma regler för alla. Så antingen så räknar ni inte en enda poäng förrän imorgon efter tolv, ELLER så kör vi från i tisdags och låter mig få räkna likna mycket som ni andra. OKEJ? Jag tänker inte diskutera alls. Antingen det ena eller andra.

Kommentarer
Postat av: Annika

Varför ska du bestämma villkoren? Och vi har redan bestämt att vi börjar från och med när vi får sommarlov. Det sa vi från början och har alltid sagt! Då börjar säkert du skolan senare än oss också och får där med lika mycket tid. Det är en dag, kom igen!

2009-06-12 @ 09:36:40
URL: http://aannikaas.blogg.se/
Postat av: Anna

Sommarlistan börjar när sommarlovet börjar, och slutar när det slutar! Punkt slut. Det kan ju mycket väl vara så att du börjar senare än oss och då kan det ju jämna ut sig även där. Och vad är den stora grejen egentligen, jag har fått en (!!!) tutning. Inget du kan tjura över. PUSS.

2009-06-12 @ 09:45:25
URL: http://nitton9tre.blogspot.com
Postat av: Eddie

Håller fullständigt med Annika och Anna, Thats life Emelie, vad gör det om hundra år om vi lyckas plocka två poäng på de här få dagarna? :D

2009-06-12 @ 11:22:25
URL: http://ingentingnyttundersolen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Bajsa på er. Jag ska slå er i år. HADE GJORT DET FÖRRA OM NI INTE SPELAT OSCHYSST MED JONTE

2009-06-12 @ 13:31:59
URL: http://generationlostinspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0