Onödigt att inte ens kunna stå ut med sig själv

BRORIgår var det ingen bra dag. Jag var inte på något större solskenshumör precis. Visst att mina andra "hela världens lilla ovän"-humör brukar kunna vara värre. Så farligt var det egentligen inte alls, men när det är sista dagen hemma så är tiden så mycket dyrbarare. Jag har inte tid att sura över ingenting.

Huvudsaken jag från början blev sur över var att jag skulle krångla med att ta tåget till Stockholm C och sedan lista ut hur jag tog bussen till Nynäs och sedan vänta en längre stund än vanligt på färjeterminalen. Sedan fick jag allmän söndagskänsla och hade inget att göra. Planen var att spela sims hela dagen men jag blev så fruktansvärt sur på min simsgubbe (se förgående inlägg). Sedan fick jag någon form av trötthetskramp i benen (p g a en milsvandring från Sörsta och Annika) som höll i sig resten av dygnet.

En ljuspunkt var att jag efter ett års tjat fick se mammas Helmut Ernst och filmstjärne-/vaktmästarkompis. Både har hon skrytit om hur snygga de var. Jag blev dock extremt besviken. "Filmstjärnan" såg ut som en typiskt åttiotalstyp. Helmut Ernst var väl ganska söt antar jag men ingen arisk gud som hon påstod. Alldeles för mycket muskler för den delen!

Trots brist på ork så tog jag mig på bussen till Nynäshamn. Tack vare min helt underbara bror egentligen. Han jobbar och bor i Stockholm och hade varit hemma över helgen så han tog samma tåg som jag. Sedan bar han min väska överallt, köpte mig melon trots att jag sa att det inte behövdes, var extremt omtänksam, stod och väntade i en fyrtio minuter med mig tills bussen kom och lämnade mig inte förrän jag satt på bussen. Fem minuter senare ringde han och frågade om allt var som det skulle och därefter ville han att jag skulle höra av mig när jag var vid båten och allt grönt. Eftersom jag hade varit så snäsig mot alla hela dagen blev jag jättesentimental på bussen över hur snäll han var. Inte nyttigt. Jag älskar honom så himla mycket. Måste lära mig att sluta låta mitt dåliga humör gå ut över familjen. Bilden föreställer honom för den delen. Jag hade ingen på datorn så fick de sno den från facebook.

Nu ska jag fixa mitt hår och sedan ta mig till skolan. PUSS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0