Lätt virrigt såhär tidigt

CLARK GABLEI natt drömde jag om en pojke som jag egentligen inte känner men för ett väldigt bra tag sedan hade kontakt med. Jag tror Isa och jag pratade om honom nyligen, men jag förstår ändå inte varför han är och spökar i mina drömmar. Oavsett dröm eller inte - jag har alltid trott att vi skulle vara extremt lyckliga tillsammans. Nu vet ni det.

Idag ska vi se Frankenstein och King kong i skolan. HURRA, två extra bockar (bock = sett, ring = sett del/delar, kryss = äger den, hjärta = favoritfilm) i "1001 filmer du ska se innan du dör". Underbart. Igår fick jag också bocka två stycken filmer: Det hände en natt och Mr. Smith goes to Washington - båda av Frank Capra. Båda mycket bra! Det hände en natt är skitbra i sin genre, lättsam och underhållande. Min nya kärlek heter Clark Gable. Eller han har varit det ändå sedan förra lördagen då jag såg Borta med vinden. Manlig, lång, snygg, sexig och charmig - om jag får citera min mamma. Jag lägger till dödligt snygga armar. Jag hatar honom för att han är död sedan 1960. Ni kommer antagligen senare få ett långt desperat inlägg om denna man, förvarnar er på förväg.

Resten av denna sista vecka (snyft) kommer att innehålla någon mer film, ett eget fördjupningsarbete som vi ska munligt presentera för klassen (inget läskigt faktiskt. vi får sitta på våra platser och bara delge några meningar om vårt valda område), ett prov, privata små samtal med honom och avslutning. Låter skitbra i mina ögon, allt förutom avslutningen med scen då. Aja, jag får stå ut. Idag ska jag efter skolan handla och sedan gå hem och titta på mina anteckningar från filmhistorian. Nu ska jag äta gröt. PUSS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0