Jag kan vara Jack Sparrow på egen hand

Kapten Jack vet minnsann hur man har roligtOkej, jag tänkte skriva att jag hade stålsatt mig för alla "ÅH JAG HADE DEN ROLIGASTE KVÄLLEN I HELA MITT LIV!" och "Sjuuuuuukt kul igår! Fredrik och den där bananen, OOOOMG HAHHAHAH". Innan jag hann det så läste jag Johanna Nyréns senaste blogginlägg om hur kul hon skulle ha och att hon skulle klä ut sig. Och det var jobbigt. Och det är liksom innan folk ens haft kul. Så nej, alltså jag har tydligen inte stålsatt mig. Jag skulle varit världens snyggaste Jack Sparrow någonsin (min utklädnad jag tilldelats). Och jag kan tala om det för alla innan jag är där, snyft vad sorgligt.


MEN nu ska vi se livet från den ljusa sidan! Bra saker med mitt liv just nu:
- Jag önskade mig imorse en helg med fest och "Nu är det jul igen". Jag är inbjuden till en fest och ska om ca 20 minuter se filmen. Självförverkligande!
- Jag hade skitroligt efter lunchen idag när jag och Andrea skulle agera skådespelare för fotande till bildmanuset.
- Skolans snyggaste sexgud ville verkligen vara med som huvudkaraktären i vår film (!!!!!!!!!!) men hade tyvärr inte tid - men han vill att vi ska höra av oss i framtiden! Och så tipsade han om en supertrevlig kille som också är duktig, succeeess.
- Jag har nu en joker i leken. Eller vad man nu säger. Moahhahah i alla fall. Jag kanske överlever det här i alla fall.
- Jag har köpt vit nougatglass till mig själv som jag förtjänar för jag sliter faktiskt häcken av mig. JAG HAR ALDRIG ANSTRÄNGT MIG SÅ I HELA MITT LIV. Förbannat ambitiöst.
- Jag tog ut ett mystiskt paket på posten idag (visar i nästa inlägg).
- Imorgon ska jag och Caroline julmysa hela kvällen och natten
- Jag har ICA jättenära vilket betyder att jag när som helst kan traska iväg och köpa vad jag än kan behöva. Vilket ingen avdesomharjätteroligtpåEddiesfest kan. Ha.


Kommentarer
Postat av: Annika

Visstevisstevisste att du skulle vara Jack Sparrow. Eller... hade en väldigt stark aning i alla fall! :)

2009-11-13 @ 21:18:29
URL: http://aannikaas.blogg.se/
Postat av: eddie

ÅH DU MISSADE VERKLIGEN NÅGOT DET VAR ASKUUUUUUL,ROLIGAST I HELA MITT LIIIIIIIIIIIIIIIIIIV! Haha nej det där var bara för att retas, men det var jävligt skoj! :D

2009-11-14 @ 14:45:19
URL: http://ingentingnyttundersolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0