Kanelbullens dag

Jag vaknade tidigt idag med (kvart över sju), joggade och åt sedan frukost i sängen medan jag läste. Läste lite till och hade såå svårt att hålla ögonen öppna. Inget ovanligt fenomen bland människor precis. Efter att ha kämpat emot länge så somnade jag ofrivilligt och fördes till drömmarnas land. Jag vaknade upp lite halvt men aldrig tillräckligt för att inse att jag inte ville sova. Nio minuter över elva fick jag ett (intressant) sms av Anna och det väckte mig tillräckligt för att kasta mig upp ur sängen.

Nu är jag sådär typiskt förvirrad som när man sovit mitt på dagen. Hjärnmos fenomenet helt enkelt - men inte av den värsta sorten tack och lov.
Jag upptäckte att det är kanelbullens dag idag och den firar 10 år. Jag funderade på att baka bullar men det blev nedröstat av följande: a) massa ingredienser som måste köpas, b) det tar evigheter och c) mycket bullar är inte nyttigt att ha hemma. Men för att inte dö ut av tanken på en nybakt bullens uuuuunderbara doft så ska jag nog handla en medan jag köper bladspenat. Det var allt från mig. Hej svej leverpastej.

Kommentarer
Postat av: Anna

Apropå kanelbullar så är det livsfarligt att åka tåg hem från skolan. Pressbyrån vädrar ut nybakt bulle - doft över hela stationshuset. Bara för att retas! Kommer bli fet av det här. </3

2009-10-04 @ 12:12:08
URL: http://nitton9tre.blogspot.com
Postat av: Annika

Anna, vi kommer fortfarande tycka om dig för det! <3

Emelie, varför nöja sig med en, när du kan köpa en hel påse??

2009-10-04 @ 12:24:32
URL: http://aannikaas.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Jaa! Jag saknar er massvis, känns som det var flera månader sen vi träffades. Det var ju typ det!? Fy. Bullbak och te it is!!!

2009-10-04 @ 14:56:09
URL: http://nitton9tre.blogspot.com
Postat av: Eds

Annas sms har en tendens att vara intressanta! Jag väntar mig detaljer apropå det senaste smset så vi måste heltklart träffas!

2009-10-04 @ 20:31:52
URL: http://ingentingnyttundersolen.blogg.se/
Postat av: Annika

Hehehe exotiskt apropå Anna... heheh

2009-10-04 @ 22:10:37
URL: http://aannikaas.blogg.se/
Postat av: Annika

Hehehe exotiskt apropå Anna... heheh

2009-10-04 @ 22:10:45
URL: http://aannikaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0