Äventyr med Steven van Zandt

Jag drömde att Bruce Springsteens gitarrist Steven van Zandt var hemma hos oss i natt. Jag vet verkligen inte vad han gjorde där, men när vet man egentligen något i drömmar? Han var väldigt charmig och sympatisk på det där "bad ass-viset" och han flirtade med mamma. Till min stora irritation så godtog hon det och var väldigt smickrad. Pappa var också mindre glad. Men besöket knallade på och till slut skulle han gå. Han och jag var tillfälligt ensamma i vårt grovkök och helt plötsligt slog han om personlighetsmässigt. Från sympatisk blev han otroligt flirtig. Det gick på en millisekund, han bara ändrade ansiktsuttryck och sen så satte han igång och sa något i stil med:
- Please, tell me that you are that kind of girl.
Hans röst var låg och mörk. Jag skrattade och gav honom en frågande blick.
- What kind of girl?
Och han bara mumlade något, tryckte mig intill sig och backade in mig mot väggen där han kysste mig. Det var en fantastisk trevlig kyss. Jag tittade sen över axeln på honom för att se att ingen kommit, sedan tryckte jag honom skrattande och smickrat ifrån mig och svarade på hans fråga. Jo, jag kanske var en sån (?) ibland, men inte när min familj var i närheten.

Senare träffade jag på Anna och Annika tror jag. Jag var väldigt stolt över mitt kyssande med någon form av rockstjärna och försökte komma på ett smidigt sätt att säga det. Lite komiskt var att jag inte kom ihåg vad han hette, så jag öste ur mig att jag träffat på Bruce Springsteens gitarrist. Anna jublade, jag sa hans förnamn (felaktigt) och Anna fyllde entuastiskt i med efternamnet.
- Och... vi hånglade.
Dom jublade igen.
Sen så gick jag från dem till hans hotell. Jag var tydligen med på deras turné. Men då var han inte alls lika rolig längre utan direkt sur och otrevlig. Så jag stack därifrån och träffade i stället på en ung kille som nu i efterhand tror är Grispojkskopian som jag träffade på Hans Klingas föreläsning som hette Manuelle. Hur som helst så tittade vi på varandra och var typ "menade för varandra". Jättefånigt. Speciellt då jag inte alls hyste några direkt förälskade känslor. Men efter att ha bara tittat på varandra så gick vi hand i hand och skulle gå och fika. Men det var inget fik vi kom fram till, utan mitt gamla engelskaklassrum. Hans syster hade en kurs i konst, och hon ville att vi skulle vara nakenmodeller då hennes riktiga inte kunde. Min grispojke tyckte att det var en underbar idé. Jag skrattade först bara, men sa sen att jag nog inte ville. När han verkligen blev förnärmad p g a detta förklarade jag att jag inte kände mig tillräckligt självsäker för att vara naken inför en hel klass som skulle studera mig, speciellt då de förmodligen efteråt skulle tänka på hur jag såg ut naken senare - och kanske till och med sprida det vidare. Min grispojke blev sur och gick iväg för att modellera själv. Jag lämnades ensam. Och där någonstans måste jag vaknat för att sedan inte drömma mer.

Kommentarer
Postat av: Eddie

Haha, underbar dröm!

2010-04-18 @ 20:58:55
URL: http://ingentingnyttundersolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0