Gladerligen glader!

Gud vad livet är bra just nu. Och det var himla bra INNAN oscarsnomineringarna släpptes till och med!!
Jag sitter med min Ronnaken-kopp och avnjuter en kopp ekologiskt kaffe. Jag är avslappnad och har fått min Kalle Anka-tidning. Jag har haft mitt idrottsprov, det gick bra (fast jag fick inte skryta om mina överkunskaper inom ämnet glukos!!!!!), och så har jag gjort modellbygget av psykrummet till treornas slutproduktion. Och jag kan säga att det modellbygget gjorde jag klart på rekordtid! Och regissören var nöjd, vilket betyder att alla ska vara nöjda. Och ja jag var nöjd. För jag kunde GÅ HEM! Cheerful! Visserligen har jag samhällskunskapsredovisning imorgon men det går att plugga in fort. När jag vill denna kväll kan jag sätta mig ner och sätta igång.

Egentligen hade jag planerat att läsa Kalle och dricka kaffet ur min episka mugg, men jag tror jag sparar den tills jag verkligenverkligen vill läsa den. Just nu har jag mycket större lust att berätta för er här hur bra mitt liv är. Och jag ska nog se en film med Maggie Gyllenhaal. Lotten faller ganska naturligt på Mona Lisas leende som jag inte sett på ett tag. Tralalalallala vad jag är nöjd. Eller som Arthur hade sagt: Hej, vilken underbar dag de e! Bara för att övertyga alla om hur positiv jag är ska jag gilla ALLT i senaste händelser.
Uppdatering: Nä det ska jag inte alltse. Då syns det på min profil och alla tror jag är dum i huvudet. Haha!

PS. Min Ronnaken-mugg är nog bäst i hela världen. Så otroligt episk. Och det mest episka med den att man inte får reda på hur den ser ut förrän man har varit hemma hos mig. Världens supermugg!

Kommentarer
Postat av: Eddie

RON-NAKEN!

2010-02-02 @ 20:18:02
URL: http://ingentingnyttundersolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0