Tvättider och franska kyssar

JAG KOM IHÅG ATT FIXA TVÄTTID. Wow, vilken bedrift, tänker ni säkert ironiskt då - men jag kan lova er att det är det! Jag skulle gjort det hela förra veckan men glömde bort det exakt hela tiden. När jag äntligen fixade en tid så kommer jag på precis när den är över att jag hade den. Hur lyckat är det? Men äntligen idag så fick jag till det.

Jag tänkte skriva att jag träffade någon jag kände i tvättstugan, men så kom jag på att det var en total lögn. Eller, det var en tjej som jag sett på skolan och en kille som jag sagt cirkus ett ord till. Och sen spillde han cirkus två deciliter rödvin på min favorittröja. Och det är väl inte direkt vad man kan kalla bästisar. Eller vem vet? Han la till mig på bilddagboken efter det. Varför skriver jag ens här om folk jag inte känner? Väärt.

Appropå bilddagboken. GUD vad jag hatar den sidan. Det är det internetställe jag tycker minst om, och bara för att göra det värre så är den helt omöjlig tekniskt på min dator. Varför slutar jag då inte använda det? För a) alla uppdaterar där och jag missar alltid något bilddagboksinternskämt då och b) alla minnen. Senast idag då fick jag minnet uppfräschat vad fransmannen sa till oss om vad en "french kiss" var:
- If you kiss a french, you fall in love for life!
Får avsluta med en bild från älskade Frankrike. Mest för att visa Caroline och Joanna den enooooorma tavlan inne på Louvren! Very cheerful. Tjoflöjt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sjung ut:

Trackback
RSS 2.0